Drømte mig en drøm i nat

Skrevet af forfatter Sinus Reuss

Superstorm startede i en drøm. I en drøm, hvor der overhovedet ikke optrådte vinde.

Jeg er så heldig, at mine drømme jævnligt leverer ideer. Alt fra scener til spændende personer og en enkelt gang hele hovedhandlingen til en historie. Til Superstorm fik jeg ganske lidt, men nok til, at jeg blev nødt til at digte en historie.

Bogen begyndte med en drøm om Den grønne planet. Jeg vil ikke røbe betydningen af Den grønne planet her, men det var det eneste, jeg fik foræret. Men ideen var så fascinerende, at den blev ved med at murre. Så jeg blev nødt til at digte en historie, finde på personer og et miljø, hvor Den grønne planet passer ind.

Efter mange, mange tanker endte jeg op med historien, der blev til Superstorm, som er min første børnebog.

Læs mere om Superstorm og køb bogen her