KRABAT indgår samarbejde med Josefine Ottesen

KRABAT genudgiver i efteråret 2024 fire af Josefine Ottesens titler: Cli-fi romanen Regnbuestenen samt den dystopiske trilogi Det døde land.

Selv om titlerne er skrevet for ca. 15 år siden, er de stadige relevante. ”Ud over at være fantastiske og relevante værker, er de i særdeleshed aktuelle netop nu. Med klimakatastrofe, AI og teknologiens fremmarch behandler titlerne på fornemste vis, hvad det vil sige at være ung i dag. Ja, at være menneske i en verden, hvor livsbetingelserne er under stærkere forandring end nogensinde tidligere i menneskehedens historie,” siger forlægger Helle Perrier.

Josefine Ottesen er også meget tilfreds med udsigten til det kommende samarbejde: ”Det centrale punkt for mig i et samarbejde er en fælles begejstring for at formidle bøger og læselyst, og den entusiasme, jeg har mødt hos KRABAT, er inspirerende. Jeg glæder mig derfor til at være en del af forlagets portefølje, og ser frem til spændende fællesprojekter.”

”Vi ser meget frem til at samarbejde med en af Danmarks mest populære forfatter af de fantastiske genrer,”siger forlægger Tanja R. Bisgaard.

Josefine Ottesen deltager på KRABATS stand både på Fantasyfestivalen i Esbjerg i september og på BogForum i november, hvor hun vil signere bøgerne.