Krabat logo

Om os


KRABAT er stiftet af Helle Perrier og Tanja R. Bisgaard en kold decemberdag i 2019. Siden den dag, er det gået stærkt. Vi er blevet mange forfattere, illustratorer, grafikere, redaktører, korrekturlæsere og indtalere. Det lille forlag er vokset.

 

Idéen bag KRABAT er ganske enkel: vi elsker gode historier. Vi elsker historier, der begejstrer, historier, der er noget særligt og historier, der har noget på hjerte.


Vi brænder for at hjælpe de gode historier ud i verden og til en masse læsere. Hos KRABAT er der plads til  både erfarne forfattere og debutanter. Og vi gør os umage igennem hele processen. Forlaget KRABAT skal være et godt sted for alle.


Vi passer godt på dit manuskript, når vi laver en aftale om udgivelse. Først finder vi en redaktør, der matcher dit manuskript. Når vi alle er tilfredse med resultatet af redigeringsarbejdet, bliver manus korrekturlæst. I samarbejde med forfatteren, bliver vi enige om, hvordan forsiden skal se ud. Derefter sætter vi bogen op og gør den klar til tryk. 

Hos KRABAT betaler forfattere ikke for at blive udgivet.

 

KRABAT udgiver bøger til børn og unge fra 8 år. Vi vurderer hvert enkelt manuskript i forhold til, om det passer ind i den kommende udgivelsesplan.

Hvis du har en historie du gerne vil sende ind, kan du læse mere her.

 

Vi vurderer dog ikke: Billedbøger, digte eller voksenbøger.


I 2024 forventer vi at udgive omtrent 35 titler.


Er du anmelder eller bogblogger og kunne tænke dig at anmelde vores bøger? Det er vi glade for! Skriv til Tanja på tanja@forlagetkrabat.dk for at høre mere.


Alle KRABATs bøger kan købes online i enten vores egen webshop eller andre webshops, de kan bestilles hos din lokale boghandler eller lånes på biblioteket.


KRABAT samarbejder med bogsælger Lotte K. om at få vores bøger ud til boghandlerne.

 

Vores bøger udkommer også alle sammen som e-bøger og de fleste som lydbøger. De kan lånes hos eReolen og eReolenGO eller streames hos Bog og Idé, Mofibo/Storytel, Nextory, Saxo Premium eller Bookbites. Mange at vores titler findes også på NOTA.


KRABAT er medlem af Danske Forlag og IBBY Danmark.