Krabat logo

Om os


KRABAT er stiftet af Helle Perrier og Tanja R. Bisgaard en kold decemberdag i 2019. Siden den dag, er det gået stærkt. Vi er blevet mange forfattere, illustratorer, grafikere, redaktører, korrekturlæsere og indtalere. Det lille forlag er vokset.

 

Idéen bag KRABAT er ganske enkel: vi elsker gode historier. Vi elsker historier, der begejstrer, historier, der er noget særligt og historier, der har noget på hjerte.


Vi brænder for at hjælpe de gode historier ud i verden og til en masse læsere. Hos KRABAT er der plads til  både erfarne forfattere og debutanter. Og vi gør os umage igennem hele processen. Forlaget KRABAT skal være et godt sted for alle.

Hos KRABAT betaler forfatterne ikke for at blive udgivet.

 

KRABAT udgiver bøger til børn og unge fra 8 år. Vi vurderer hvert enkelt manuskript i forhold til, om det passer ind i den kommende udgivelsesplan.

Hvis du har en historie du gerne vil sende ind, kan du læse mere her.

 

Vi vurderer dog ikke: Billedbøger, digte eller voksenbøger.


Alle vores bøger kan købes online i enten vores egen webshop eller andre webshops, de kan bestilles hos din lokale boghandler eller lånes på biblioteket.

 

Vores bøger udkommer også alle sammen som e-bøger og nogle som lydbøger. De kan lånes hos eReolen og eReolenGO eller streames hos Bookbeat, Mofibo/Storytel, Nextory, Saxo Premium eller Bookbites. Mange at vores titler findes også på NOTA.


KRABAT er medlem af Danske Forlag.